Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Spremembe vsebnosti glukozinolatov in nekaterih antioksidantov v narezanem zelju : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Štrukelj, Tjaša
(
Avtor
),
ID
Požrl, Tomaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Cigić, Blaž
(
Komentor
),
ID
Simčič, Marjan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,96 MB)
MD5: F59B982594709282813940443FC14E14
PID:
20.500.12556/rul/7c4143bb-8812-4309-95c0-9fc3c1ede239
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
zelje
,
narezano zelje
,
skladiščenje zelja
,
dihanje
,
kontrolirana atmosfera
,
glukozinolati
,
L-askorbinska kislina
,
vitamin C
,
glutation
,
antioksidanti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Štrukelj]
Leto izida:
2012
Št. strani:
XII, 62 f., [14] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1424
UDK:
664.8.035:635.34:547.9:577.16
COBISS.SI-ID:
4097656
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1958
Število prenosov:
386
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Changes in content of glucosinolates and some antioxidants in shredded cabbage : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
cabbage
,
shredded cabbage
,
storage of cabbage
,
respiration
,
controlled atmosphere
,
glucosinolates
,
L-ascorbic acid
,
vitamin C
,
glutathione
,
antioxidants
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj