izpis_h1_title_alt

Spremembe vsebnosti glukozinolatov in nekaterih antioksidantov v narezanem zelju : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Štrukelj, Tjaša (Avtor), ID Požrl, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Cigić, Blaž (Komentor), ID Simčič, Marjan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,96 MB)
MD5: F59B982594709282813940443FC14E14
PID: 20.500.12556/rul/7c4143bb-8812-4309-95c0-9fc3c1ede239

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zelje, narezano zelje, skladiščenje zelja, dihanje, kontrolirana atmosfera, glukozinolati, L-askorbinska kislina, vitamin C, glutation, antioksidanti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Štrukelj]
Leto izida:2012
Št. strani:XII, 62 f., [14] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1424 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.8.035:635.34:547.9:577.16
COBISS.SI-ID:4097656 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1965
Število prenosov:386
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Changes in content of glucosinolates and some antioxidants in shredded cabbage : graduation thesis, university studies
Ključne besede:cabbage, shredded cabbage, storage of cabbage, respiration, controlled atmosphere, glucosinolates, L-ascorbic acid, vitamin C, glutathione, antioxidants

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj