Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (2)

  1. Petra Medved Djurašinović: Razvoj novih živilskih proizvodov in tradicionalna živila
  2. Hristo Hristov: The influence of young adults' knowledge, sensory competence and self-confidence in selection of information sources for wine purchases

Magistrska dela (2)

  1. Nina Vovk: Izbira in vrednotenje informacij pri nakupnem odločanju potrošnikov vina
  2. Mateja Juvančič: Percipirana vrednost kmetijskih in živilskih proizvodov z označbo posebne kakovosti pri slovenskih potrošnikih

Diplomska dela (25)

  1. Gregor Podobnikar: Poslovno okolje za biotehnološka podjetja v Sloveniji
  2. Tanja Tič: Vpliv blagovne znamke na sprejemljivost kislih kumaric pri potrošniku
  3. Gregor Tkalec: Koncepti ohranjanja konkurenčnosti za izdelke iz perutninskega mesa
  4. Kristina Ogorevc: Tržno vrednotenje tradicionalnih sirov v Sloveniji
  5. Benjamin Kirm: Optimizacija oskrbovalne verige kruha in pekovskega peciva
  6. Urška Kodelja: Značilnosti regije pri trženju živilskih proizvodov - primer Vipavske doline
  7. Simona Šeruga: Odnos potrošnikov do funkcionalne hrane
  8. Suzana Keser: Vpliv informacije o blagovni znamki in sistemu reje kokoši na potrošnikovo senzorično vrednotenje jajc
  9. Tomaž Sotošek: Odnos Slovencev do pripravljene hrane
  10. Katarina Borovšak: Optimizacija prototipa novega živilskega izdelka s senzoričnim testiranjem
  11. Karmen Tisaj: Pomen jajc v prehrani študentov
  12. Suzana Povše: Senzorična sprejemljivost sadnih sokov z različno vsebnostjo sladkorja in kisline pri potrošnikih
  13. Valentina Kušar: Analiza odločanja mladih za nakup vina in drugih alkoholnih pijač
  14. Jerca Jerman: Odnos slovenskih potrošnikov do zaščitnega znaka zajamčena tradicionalna posebnost na primeru prekmurske gibanice in idrijskih žlikrofov
  15. Dejan Čurk: Prehranjevanje zunaj gospodinjstva
  16. Vesna Marinko: Analiza trendov v živilskopredelovalni industriji po vstopu Slovenije v Evropsko unijo
  17. Nina Česen: Analiza sprejemljivosti koncepta pijače smoothie s funkcionalnimi lastnostmi pri slovenskih potrošnikih
  18. Špela Justin: Odnos dveh ciljnih skupin uporabnikov do prehranskih dopolnil
  19. Nina Beja: Uživanje pijač z dodanim sladkorjem pri slovenskih mladostnikih
  20. Metod Štrancar: Stanje in izgledi organizirane reje perutnine v okviru kmetijske zadruge perutninarjev Pivka
  21. Klavdija Barbarič: Analiza konkurenčnega položaja podjetja Panvita, Proizvodnja krme d.o.o. na slovenskem trgu
  22. Vojko Jončeski Malovrh: Pridobivanje finančnih sredstev s pomočjo kredita
  23. Maksimiljana Kočevar Gudlin: Pomen porekla mesa govedi na nakupno obnašanje slovenskih potrošnikov
  24. Andreja Markič: Posebna pravna ureditev pogodbenih razmerij v mlečnem sektorju
  25. Gašper Pečečnik: Ekonomska analiza selitve kmetijskega gospodarstva na novo lokacijo

Druga dela (14)

  1. Aleš Kuhar, Tanja Tič: Attitudes towards private labels - example of a consumer sensory evaluation of food in Slovenia
  2. Aleš Kuhar, Antoaneta Golemanova, Emil Erjavec, Maja Kožar, Tomaž Cör: Regionalisation of the Social Accounting Matrix
  3. Aleš Kuhar: Pre and post- EU accession restructuring of the Slovenian food industry
  4. Aleš Kuhar, Emil Erjavec, Katarina Borovšak: Restructuring of the Slovenian food industry in the pre- and post EU-accession period
  5. Razmišljati o tem, kaj daš vase, in ne, kaj daš nase
  6. Živilskopredelovalna industrija v Sloveniji
  7. Podlaga za kodeks so bili anekdotski dokazi
  8. Aleš Kuhar, Mojca Korošec, Anja Bolha, Igor Pravst, Hristo Hristov: Is a consumer perception of salt modification a sensory or a behavioural phenomenon?
  9. Antonio Aguilar-Lopez, Aleš Kuhar: Food-away-from-home expenditure in Mexico during the COVID-19 pandemic
  10. Hristo Hristov, Karmen Erjavec, Igor Pravst, Luka Juvančič, Aleš Kuhar: Identifying differences in consumer attitudes towards local foods in organic and national voluntary quality certification schemes
  11. Aleš Kuhar, Luka Juvančič, Urban Sila, Emil Erjavec: Evaluation of public expenditure on economic growth of the Peripheral Slovenia with Input-Output model
  12. Tanja Kunej, Simon Horvat, Janez Salobir, Blaž Stres, Špela Mikec, Tomaž Accetto, Gorazd Avguštin, Bojana Bogovič Matijašić, Angela Cividini, Andreja Čanžek Majhenič, Marko Čepon, Leon Deutsch, Ida Djurdjevič, Emil Erjavec, Gregor Gorjanc, Antonija Holcman, Dušanka Jordan, Luka Juvančič, Stane Kavčič, Ajda Kermauner, Marija Klopčič, Tina Kocjančič, Milena Kovač, Aleš Kuhar, Andrej Lavrenčič, Jakob Leskovec, Alenka Levart, Špela Malovrh, Romana Marinšek-Logar, Petra Mohar Lorbeg, Mojca Narat, Tanja Obermajer, Diana Paveljšek, Tatjana Pirman, Klemen Potočnik, Ilona Rac, Vida Rezar, Irena Rogelj, Mojca Simčič, Aleš Snoj, Simona Sušnik Bajec, Tanja Šumrada, Dušan Terčič, Primož Treven, Maša Vodovnik, Manja Zupan Šemrov, Jaka Žgajnar, Silvester Žgur, Peter Dovč: How can we advance integrative biology research in animal science in 21st century?
  13. Rok Rupnik, Damjan Vavpotič, Jurij Jaklič, Aleš Kuhar, Miroslav Plavšić, Boštjan Žvanut: A reference standard process model for agriculture to facilitate efficient implementation and adoption of precision agriculture
  14. Katarina Borovšak, Xavier Gellynck, Sara de Pelsmaeker, Aleš Kuhar: Does consumer preference exceed initially indicated wishes?