Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Doktorska dela (2)
Petra Medved Djurašinović:
Razvoj novih živilskih proizvodov in tradicionalna živila
Hristo Hristov:
The influence of young adults' knowledge, sensory competence and self-confidence in selection of information sources for wine purchases
Magistrska dela (2)
Nina Vovk:
Izbira in vrednotenje informacij pri nakupnem odločanju potrošnikov vina
Mateja Juvančič:
Percipirana vrednost kmetijskih in živilskih proizvodov z označbo posebne kakovosti pri slovenskih potrošnikih
Diplomska dela (25)
Gregor Podobnikar:
Poslovno okolje za biotehnološka podjetja v Sloveniji
Tanja Tič:
Vpliv blagovne znamke na sprejemljivost kislih kumaric pri potrošniku
Gregor Tkalec:
Koncepti ohranjanja konkurenčnosti za izdelke iz perutninskega mesa
Kristina Ogorevc:
Tržno vrednotenje tradicionalnih sirov v Sloveniji
Benjamin Kirm:
Optimizacija oskrbovalne verige kruha in pekovskega peciva
Urška Kodelja:
Značilnosti regije pri trženju živilskih proizvodov - primer Vipavske doline
Simona Šeruga:
Odnos potrošnikov do funkcionalne hrane
Suzana Keser:
Vpliv informacije o blagovni znamki in sistemu reje kokoši na potrošnikovo senzorično vrednotenje jajc
Tomaž Sotošek:
Odnos Slovencev do pripravljene hrane
Katarina Borovšak:
Optimizacija prototipa novega živilskega izdelka s senzoričnim testiranjem
Karmen Tisaj:
Pomen jajc v prehrani študentov
Suzana Povše:
Senzorična sprejemljivost sadnih sokov z različno vsebnostjo sladkorja in kisline pri potrošnikih
Valentina Kušar:
Analiza odločanja mladih za nakup vina in drugih alkoholnih pijač
Jerca Jerman:
Odnos slovenskih potrošnikov do zaščitnega znaka zajamčena tradicionalna posebnost na primeru prekmurske gibanice in idrijskih žlikrofov
Dejan Čurk:
Prehranjevanje zunaj gospodinjstva
Vesna Marinko:
Analiza trendov v živilskopredelovalni industriji po vstopu Slovenije v Evropsko unijo
Nina Česen:
Analiza sprejemljivosti koncepta pijače smoothie s funkcionalnimi lastnostmi pri slovenskih potrošnikih
Špela Justin:
Odnos dveh ciljnih skupin uporabnikov do prehranskih dopolnil
Nina Beja:
Uživanje pijač z dodanim sladkorjem pri slovenskih mladostnikih
Metod Štrancar:
Stanje in izgledi organizirane reje perutnine v okviru kmetijske zadruge perutninarjev Pivka
Klavdija Barbarič:
Analiza konkurenčnega položaja podjetja Panvita, Proizvodnja krme d.o.o. na slovenskem trgu
Vojko Jončeski Malovrh:
Pridobivanje finančnih sredstev s pomočjo kredita
Maksimiljana Kočevar Gudlin:
Pomen porekla mesa govedi na nakupno obnašanje slovenskih potrošnikov
Andreja Markič:
Posebna pravna ureditev pogodbenih razmerij v mlečnem sektorju
Gašper Pečečnik:
Ekonomska analiza selitve kmetijskega gospodarstva na novo lokacijo
Druga dela (14)
Aleš Kuhar, Tanja Tič:
Attitudes towards private labels - example of a consumer sensory evaluation of food in Slovenia
Aleš Kuhar, Antoaneta Golemanova, Emil Erjavec, Maja Kožar, Tomaž Cör:
Regionalisation of the Social Accounting Matrix
Aleš Kuhar:
Pre and post- EU accession restructuring of the Slovenian food industry
Aleš Kuhar, Emil Erjavec, Katarina Borovšak:
Restructuring of the Slovenian food industry in the pre- and post EU-accession period
Razmišljati o tem, kaj daš vase, in ne, kaj daš nase
Živilskopredelovalna industrija v Sloveniji
Podlaga za kodeks so bili anekdotski dokazi
Aleš Kuhar, Mojca Korošec, Anja Bolha, Igor Pravst, Hristo Hristov:
Is a consumer perception of salt modification a sensory or a behavioural phenomenon?
Antonio Aguilar-Lopez, Aleš Kuhar:
Food-away-from-home expenditure in Mexico during the COVID-19 pandemic
Hristo Hristov, Karmen Erjavec, Igor Pravst, Luka Juvančič, Aleš Kuhar:
Identifying differences in consumer attitudes towards local foods in organic and national voluntary quality certification schemes
Aleš Kuhar, Luka Juvančič, Urban Sila, Emil Erjavec:
Evaluation of public expenditure on economic growth of the Peripheral Slovenia with Input-Output model
Tanja Kunej, Simon Horvat, Janez Salobir, Blaž Stres, Špela Mikec, Tomaž Accetto, Gorazd Avguštin, Bojana Bogovič Matijašić, Angela Cividini, Andreja Čanžek Majhenič, Marko Čepon, Leon Deutsch, Ida Djurdjevič, Emil Erjavec, Gregor Gorjanc, Antonija Holcman, Dušanka Jordan, Luka Juvančič, Stane Kavčič, Ajda Kermauner, Marija Klopčič, Tina Kocjančič, Milena Kovač, Aleš Kuhar, Andrej Lavrenčič, Jakob Leskovec, Alenka Levart, Špela Malovrh, Romana Marinšek-Logar, Petra Mohar Lorbeg, Mojca Narat, Tanja Obermajer, Diana Paveljšek, Tatjana Pirman, Klemen Potočnik, Ilona Rac, Vida Rezar, Irena Rogelj, Mojca Simčič, Aleš Snoj, Simona Sušnik Bajec, Tanja Šumrada, Dušan Terčič, Primož Treven, Maša Vodovnik, Manja Zupan Šemrov, Jaka Žgajnar, Silvester Žgur, Peter Dovč:
How can we advance integrative biology research in animal science in 21st century?
Rok Rupnik, Damjan Vavpotič, Jurij Jaklič, Aleš Kuhar, Miroslav Plavšić, Boštjan Žvanut:
A reference standard process model for agriculture to facilitate efficient implementation and adoption of precision agriculture
Katarina Borovšak, Xavier Gellynck, Sara de Pelsmaeker, Aleš Kuhar:
Does consumer preference exceed initially indicated wishes?