Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv blagovne znamke na sprejemljivost kislih kumaric pri potrošniku : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Tič, Tanja
(
Avtor
),
ID
Erjavec, Emil
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Kuhar, Aleš
(
Komentor
),
ID
Simčič, Marjan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(553,86 KB)
MD5: 1A6127D1BA94AF34CFEFADAB442F2822
PID:
20.500.12556/rul/92bc31c2-bbf3-44af-b86d-a78dfd921577
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
blagovna znamka
,
trgovska blagovna znamka
,
živila
,
sprejemljivost živil
,
potrošniki
,
senzorične lastnosti
,
kisle kumarice
,
nakupovalne navade
,
proizvajalci živilskih izdelkov
,
slovensko tržišče
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:
2006
Št. strani:
X, 71 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1207
UDK:
339.13:664.8:635.63
COBISS.SI-ID:
3196536
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2075
Število prenosov:
379
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of the brand on consumer acceptance of gherkins : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
brand
,
private label
,
food
,
food acceptance
,
consumer
,
sensory properties
,
gherkins
,
purchase behaviour
,
food producers
,
Slovenian market
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj