Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Does consumer preference exceed initially indicated wishes? : the case of dessert topping
ID
Borovšak, Katarina
(
Avtor
),
ID
Gellynck, Xavier
(
Avtor
),
ID
Pelsmaeker, Sara de
(
Avtor
),
ID
Kuhar, Aleš
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://aas.bf.uni-lj.si/zootehnika/104-2014/PDF/104-2014-1-5-14.pdf
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
food
,
new food products
,
sweet topping
,
Teran
,
consumers
,
sensory testing
,
preference test
,
hedonic test
,
prototype optimization
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2014
Št. strani:
Str. 5-14
Številčenje:
Letn. 104, št. 1
PID:
20.500.12556/RUL-77525
UDK:
641:664
ISSN pri članku:
1581-9175
DOI:
10.14720/aas.2014.104.1.1
COBISS.SI-ID:
3489160
Datum objave v RUL:
30.12.2015
Število ogledov:
2195
Število prenosov:
341
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živila
,
novi živilski izdelki
,
sladki preliv
,
teran
,
potrošniki
,
senzorična analiza
,
test preferenc
,
hedonski test
,
optimizacija prototipa
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj