izpis_h1_title_alt

Pomen jajc v prehrani študentov : diplomsko delo, univerzitetni študij
Tisaj, Karmen (Avtor), Simčič, Marjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Demšar, Lea (Komentor), Kuhar, Aleš (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (759,16 KB)
MD5: D9541B0027B99EFCB934520E4B77F01B
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana, prehrana študentov, potrošniki, jajca, uživanje jajc, hranilna vrednost jajc, obogatena jajca, holesterol, prehransko znanje
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[K. Tisaj]
Št. strani:XI, 57 f., [7] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:613.286-057.87:637.4:641.1
COBISS.SI-ID:4003704 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1152
Število prenosov:299
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The importance of eggs in students diet : graduation thesis, university studies
Ključne besede:nutrition, students nutrition, consumers, eggs, eggs consumption, nutritional value of eggs, enriched eggs, cholesterol, nutritional knowldege

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj