izpis_h1_title_alt

Pomen jajc v prehrani študentov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Tisaj, Karmen (Avtor), ID Simčič, Marjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Komentor), ID Kuhar, Aleš (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (759,16 KB)
MD5: D9541B0027B99EFCB934520E4B77F01B
PID: 20.500.12556/rul/fbe4b5ed-af7c-4c93-86c0-7be840049e88

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana, prehrana študentov, potrošniki, jajca, uživanje jajc, hranilna vrednost jajc, obogatena jajca, holesterol, prehransko znanje
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Tisaj]
Leto izida:2011
Št. strani:XI, 57 f., [7] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1395 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.286-057.87:637.4:641.1
COBISS.SI-ID:4003704 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2956
Število prenosov:407
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The importance of eggs in students diet : graduation thesis, university studies
Ključne besede:nutrition, students nutrition, consumers, eggs, eggs consumption, nutritional value of eggs, enriched eggs, cholesterol, nutritional knowldege

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj