izpis_h1_title_alt

Optimizacija oskrbovalne verige kruha in pekovskega peciva : diplomsko delo, univerzitetni študij
Kirm, Benjamin (Avtor), Erjavec, Emil (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Kuhar, Aleš (Komentor), Plestenjak, Andrej (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (614,91 KB)
MD5: A0C1CEB1DFDC9DD2D0D28745873DB736
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekovski izdelki, kruh, pecivo, živilska oskrbovalna veriga, presežki kruha, presežki pekovskega peciva, sodelovanje podjetij, oblikovanje naročil, presežki naročil, prodaja pekovskih izdelkov, trgovine, učinkovitost oskrbovalne verige, potrošniki, dobavitelji, partnerski odnosi, individualni poglobljeni intervju
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[B. Kirm]
Št. strani:X, 82 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:664.66:338.439.65:339.1
COBISS.SI-ID:3486584 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1248
Število prenosov:334
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Optimization of bakery products supply chain : graduation thesis, university studies
Ključne besede:bakery products, bread, food supply chain, excess bakery products, excess bread, company cooperation, forming of orders, excess of orders, sailing of bakery products, retailer, efficiency of supply chain, consumers, suppliers, partnership, in-dept individual interview

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj