izpis_h1_title_alt

Optimizacija oskrbovalne verige kruha in pekovskega peciva : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kirm, Benjamin (Avtor), ID Erjavec, Emil (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kuhar, Aleš (Komentor), ID Plestenjak, Andrej (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (614,91 KB)
MD5: A0C1CEB1DFDC9DD2D0D28745873DB736
PID: 20.500.12556/rul/956d0327-d06a-4358-ac53-663621c63e16

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekovski izdelki, kruh, pecivo, živilska oskrbovalna veriga, presežki kruha, presežki pekovskega peciva, sodelovanje podjetij, oblikovanje naročil, presežki naročil, prodaja pekovskih izdelkov, trgovine, učinkovitost oskrbovalne verige, potrošniki, dobavitelji, partnerski odnosi, individualni poglobljeni intervju
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[B. Kirm]
Št. strani:X, 82 f.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-1265 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.66:338.439.65:339.1
COBISS.SI-ID:3486584 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1557
Število prenosov:371
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Optimization of bakery products supply chain : graduation thesis, university studies
Ključne besede:bakery products, bread, food supply chain, excess bakery products, excess bread, company cooperation, forming of orders, excess of orders, sailing of bakery products, retailer, efficiency of supply chain, consumers, suppliers, partnership, in-dept individual interview

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj