izpis_h1_title_alt

Koncepti ohranjanja konkurenčnosti za izdelke iz perutninskega mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
Tkalec, Gregor (Avtor), Erjavec, Emil (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Kuhar, Aleš (Komentor), Žlender, Božidar (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_tkalec_gregor.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:marketing, razvoj novih konceptov, izdelki iz perutninskega mesa, iskanje idej, tehnološko izvedljivi izdelki, testiranje konceptov, energijske piščančje klobase, piščančji prigrizki, sprejemljivost pri potrošnikih, športna hrana, prigrizki
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[G. Tkalec]
Št. strani:X, 73 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:338.439.4:637.5:366
COBISS.SI-ID:3317368 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:471
Število prenosov:195
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:marketing, new concepts development, poultry meat products, idea generation, technological feasibility products, testing of concepts, energy poultry sausages, poultry snack products, consumer acceptance, sports foods, snack products

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj