izpis_h1_title_alt

Koncepti ohranjanja konkurenčnosti za izdelke iz perutninskega mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Tkalec, Gregor (Avtor), ID Erjavec, Emil (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kuhar, Aleš (Komentor), ID Žlender, Božidar (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (637,71 KB)
MD5: C2AB089704428E24BC99D56DF0C7F7F6
PID: 20.500.12556/rul/8620663d-6738-4a8c-ba99-3b5aec44da4f

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:marketing, razvoj novih konceptov, izdelki iz perutninskega mesa, iskanje idej, tehnološko izvedljivi izdelki, testiranje konceptov, energijske piščančje klobase, piščančji prigrizki, sprejemljivost pri potrošnikih, športna hrana, prigrizki
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[G. Tkalec]
Leto izida:2007
Št. strani:X, 73 f.
PID:20.500.12556/RUL-1218 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:338.439.4:637.5:366
COBISS.SI-ID:3317368 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2674
Število prenosov:436
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Concepts for maintaining competitiveness of poultry meat products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:marketing, new concepts development, poultry meat products, idea generation, technological feasibility products, testing of concepts, energy poultry sausages, poultry snack products, consumer acceptance, sports foods, snack products

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj