Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Razvoj novih živilskih proizvodov in tradicionalna živila : doktorska disertacija
ID
Medved Djurašinović, Petra
(
Avtor
),
ID
Raspor, Peter
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Kuhar, Aleš
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,63 MB)
MD5: 430A184608BD8491FACFFFB2EBA594CF
PID:
20.500.12556/rul/34c39138-ae7b-45e7-b96d-fd5e5919e057
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
tradicionalna živila
,
zagotavljanje kvalitete
,
sheme kakovosti
,
proizvodni sistemi
,
potrošniki
,
prevalenca
,
živilski izdelki
,
inovacije
,
Evropska unija
,
industrijska proizvodnja
Vrsta gradiva:
Doktorska disertacija
Tipologija:
2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[P. Medved Djurašinović]
Leto izida:
2013
Št. strani:
XI, 119, [24] f.
PID:
20.500.12556/RUL-72523
UDK:
658.626:633/638(497.4)(043.3)
COBISS.SI-ID:
774775
Datum objave v RUL:
29.09.2015
Število ogledov:
1913
Število prenosov:
293
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
New food product development and traditional foods : doctoral dissertation
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj