izpis_h1_title_alt

Optimizacija prototipa novega živilskega izdelka s senzoričnim testiranjem : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Borovšak, Katarina (Avtor), ID Kuhar, Aleš (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Košmerl, Tatjana (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,19 MB)
MD5: 964E7D18A0093F472E0E86832F6642E6
PID: 20.500.12556/rul/344741d0-95d2-416e-811a-345aa0e1ea82

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živilska industrija, razvoj novih izdelkov, sladice, desertni prelivi, teranov preliv, raziskave tržišča, fokusne skupine, senzorično testiranje, testi preferenc, hedonski test, potrošniki, sprejemljivost pri potrošnikih, optimizacija prototipa
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Borovšak]
Leto izida:2011
Št. strani:X, 58 f., [11] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1388 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:339.13:338.439.5:664.144/.149:543.92
COBISS.SI-ID:3947640 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2553
Število prenosov:461
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Optimization of new food product prototype with sensory testing : graduation thesis, university studies
Ključne besede:food industry, new product development, desserts, dessert toppings, teran topping, market research, focus groups, sensory testing, preference tests, hedonic test, consumers, consumers acceptance test, prototype optimization

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj