izpis_h1_title_alt

Odnos potrošnikov do funkcionalne hrane : diplomsko delo, univerzitetni študij
Šeruga, Simona (Avtor), Erjavec, Emil (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Kuhar, Aleš (Komentor), Rogelj, Irena (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_seruga_simona.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila, funkcionalna živila, poznavanje funkcionalnih živil, potrošniki, vedenje potrošnikov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[S. Šeruga]
Št. strani:XV, 85 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:366.1/.2:641.1
COBISS.SI-ID:3624056 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:736
Število prenosov:242
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:foods, functional foods, knowledge of functional foods, consumers, consumer atittudes

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj