izpis_h1_title_alt

Odnos potrošnikov do funkcionalne hrane : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Šeruga, Simona (Avtor), ID Erjavec, Emil (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kuhar, Aleš (Komentor), ID Rogelj, Irena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (914,06 KB)
MD5: 304F51822D280EAB63A9F915A2765F6A
PID: 20.500.12556/rul/3693f309-b907-438c-a298-4d44a3fbb74a

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila, funkcionalna živila, poznavanje funkcionalnih živil, potrošniki, vedenje potrošnikov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[S. Šeruga]
Št. strani:XV, 85 f.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-1290 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:366.1/.2:641.1
COBISS.SI-ID:3624056 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1459
Število prenosov:419
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Consumer attitudes towards functional foods : graduation thesis, university studies
Ključne besede:foods, functional foods, knowledge of functional foods, consumers, consumer atittudes

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj