izpis_h1_title_alt

Percipirana vrednost kmetijskih in živilskih proizvodov z označbo posebne kakovosti pri slovenskih potrošnikih : magistrsko delo
Juvančič, Mateja (Avtor), Kuhar, Aleš (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Golc-Wondra, Alenka (Član komisije)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (996,01 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kmetijski proizvodi, živila, označbe posebne kakovosti, označba porekla, označevanje živil, geografska označba, percipirana vrednost, nakupno vedenje, potrošniki
Vrsta gradiva:Magistrsko delo (m2)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[BF, Podiplomski študij živilstva], [M. Juvančič]
Št. strani:XIV, 164 str., [11] str. pril.
UDK:338.43+339.1:641.1
COBISS.SI-ID:4046456 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:39
Število prenosov:19
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Perceived value of agricultural and food products with special quality designations among Slovenia consumers : M. Sc. Thesis
Ključne besede:agricultural products, foods, designations of special quality, designation of origin, food labelling, geographical indication, perceived value, consumer behaviour, consumers

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj