izpis_h1_title_alt

Senzorična sprejemljivost sadnih sokov z različno vsebnostjo sladkorja in kisline pri potrošnikih : diplomsko delo, univerzitetni študij
Povše, Suzana (Avtor), Kuhar, Aleš (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Gašperlin, Lea (Komentor), Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,84 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadni sokovi, sadni nektarji, mango nektar, vsebnost sladkorja, vsebnost kisline, razvoj novih izdelkov, raziskave tržišča, fokusne skupine, senzorično testiranje, test preferenc, potrošniki, sprejemljivost pri potrošnikih
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[S. Povše]
Št. strani:X, 69 f., [8] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.81:634.441:543.92:339.13
COBISS.SI-ID:4012664 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:889
Število prenosov:276
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Consumers` sensory acceptability of fruit juices with different sugar and acid content : graduation thesis, university studies
Ključne besede:fruit juices, fruit nectars, mango nectar, sugar content, acid content, new product development, marked research, focus groups, sensory testing, preference tests, consumers, consumers acceptance test

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj