izpis_h1_title_alt

Senzorična sprejemljivost sadnih sokov z različno vsebnostjo sladkorja in kisline pri potrošnikih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Povše, Suzana (Avtor), ID Kuhar, Aleš (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Komentor), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,84 MB)
MD5: F93991E53CE0B89FEE81DCD3E9070A64
PID: 20.500.12556/rul/8f3a0d6f-22ff-4a5a-89bc-654d4840521f

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadni sokovi, sadni nektarji, mango nektar, vsebnost sladkorja, vsebnost kisline, razvoj novih izdelkov, raziskave tržišča, fokusne skupine, senzorično testiranje, test preferenc, potrošniki, sprejemljivost pri potrošnikih
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Povše]
Leto izida:2011
Št. strani:X, 69 f., [8] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1398 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.81:634.441:543.92:339.13
COBISS.SI-ID:4012664 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2632
Število prenosov:359
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Consumers` sensory acceptability of fruit juices with different sugar and acid content : graduation thesis, university studies
Ključne besede:fruit juices, fruit nectars, mango nectar, sugar content, acid content, new product development, marked research, focus groups, sensory testing, preference tests, consumers, consumers acceptance test

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj