izpis_h1_title_alt

Analiza sprejemljivosti koncepta pijače smoothie s funkcionalnimi lastnostmi pri slovenskih potrošnikih : diplomsko delo, univerzitetni študij
Česen, Nina (Avtor), Kuhar, Aleš (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Raspor, Peter (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (785,51 KB)
MD5: A486B52BB4B491D550FCA47F57E41BD5
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pijače, brezalkoholne pijače, funkcionalna živila, smoothie, funkcionalne pijače, aditivi, potrošniki, vedenje potrošnikov, nakupovalne navade
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[N. Česen]
Št. strani:XIV, 63 f., [26] f. pril.
UDK:663.81:641.1:336.1
COBISS.SI-ID:4051320 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:101
Število prenosov:42
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:An analysis of consumer acceptance of the concept of smoothie beverage with functional characteristics in Slovenia : graduation thesis, university studies
Ključne besede:beverages, non-alcoholic beverages, functional foods, smoothie, functional beverages, additives, consumers, consumers behaviour

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj