izpis_h1_title_alt

Tržno vrednotenje tradicionalnih sirov v Sloveniji : diplomsko delo, univerzitetni študij
Ogorevc, Kristina (Avtor), Erjavec, Emil (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Kuhar, Aleš (Komentor), Rogelj, Irena (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_ogorevc_kristina.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, tradicionalna živila, posebna zaščitena živila, označba porekla, geografska označba, zajamčena tradicionalna posebnost, zaščiteni slovenski siri, bovški sir, mohant, nanoški sir, tolminc, proizvajalci zaščitenih sirov, potrošniki, tržna analiza, trgovske ustanove, poglobljeni intervjuji, fokusne skupine, ankete
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[K. Ogorevc]
Št. strani:X, 104 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:637.3:339.1:339.3
COBISS.SI-ID:3371384 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:730
Število prenosov:230
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:dairy products, traditional foods, special protected foods, PDO, PGI, TSG, protected Slovenian cheese, bovški cheese from sheep`s milk, mohant, nanoški cheese, tolminc, producers of protected cheese, consumers, market analysis, in-dept interviews, focus groups, questionnaire

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj