izpis_h1_title_alt

Tržno vrednotenje tradicionalnih sirov v Sloveniji : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Ogorevc, Kristina (Avtor), ID Erjavec, Emil (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kuhar, Aleš (Komentor), ID Rogelj, Irena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (720,16 KB)
MD5: 87926DEA57459AB1A45D7428D8737AD1
PID: 20.500.12556/rul/3fc78e3a-8793-405f-aec8-48c309ed9582

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, tradicionalna živila, posebna zaščitena živila, označba porekla, geografska označba, zajamčena tradicionalna posebnost, zaščiteni slovenski siri, bovški sir, mohant, nanoški sir, tolminc, proizvajalci zaščitenih sirov, potrošniki, tržna analiza, trgovske ustanove, poglobljeni intervjuji, fokusne skupine, ankete
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[K. Ogorevc]
Št. strani:X, 104 f.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-1231 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.3:339.1:339.3
COBISS.SI-ID:3371384 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1347
Število prenosov:405
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Perception of the traditional cheese in Slovenia : graduation thesis, university studies
Ključne besede:dairy products, traditional foods, special protected foods, PDO, PGI, TSG, protected Slovenian cheese, bovški cheese from sheep`s milk, mohant, nanoški cheese, tolminc, producers of protected cheese, consumers, market analysis, in-dept interviews, focus groups, questionnaire

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj