Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Tržno vrednotenje tradicionalnih sirov v Sloveniji : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Ogorevc, Kristina
(
Avtor
),
ID
Erjavec, Emil
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Kuhar, Aleš
(
Komentor
),
ID
Rogelj, Irena
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(720,16 KB)
MD5: 87926DEA57459AB1A45D7428D8737AD1
PID:
20.500.12556/rul/3fc78e3a-8793-405f-aec8-48c309ed9582
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mlečni izdelki
,
tradicionalna živila
,
posebna zaščitena živila
,
označba porekla
,
geografska označba
,
zajamčena tradicionalna posebnost
,
zaščiteni slovenski siri
,
bovški sir
,
mohant
,
nanoški sir
,
tolminc
,
proizvajalci zaščitenih sirov
,
potrošniki
,
tržna analiza
,
trgovske ustanove
,
poglobljeni intervjuji
,
fokusne skupine
,
ankete
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Ogorevc]
Leto izida:
2007
Št. strani:
X, 104 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1231
UDK:
637.3:339.1:339.3
COBISS.SI-ID:
3371384
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1949
Število prenosov:
472
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Perception of the traditional cheese in Slovenia : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
dairy products
,
traditional foods
,
special protected foods
,
PDO
,
PGI
,
TSG
,
protected Slovenian cheese
,
bovški cheese from sheep`s milk
,
mohant
,
nanoški cheese
,
tolminc
,
producers of protected cheese
,
consumers
,
market analysis
,
in-dept interviews
,
focus groups
,
questionnaire
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj