izpis_h1_title_alt

Odnos slovenskih potrošnikov do zaščitnega znaka zajamčena tradicionalna posebnost na primeru prekmurske gibanice in idrijskih žlikrofov : diplomsko delo, univerzitetni študij
Jerman, Jerca (Avtor), Kuhar, Aleš (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Žlender, Božidar (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (965,69 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila, tradicionalne jedi, nacionalne jedi, označevanje živil, zaščitni znak, zajamčena tradicionalna posebnost, prekmurska gibanica, idrijski žlikrofi, potrošniki
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[J. Jerman]
Št. strani:XI, 66 f., [10] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:641.56(497.4):366.664:338.43
COBISS.SI-ID:4085112 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:763
Število prenosov:222
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Attitude of Slovene consumer towards label traditional specialty guaranteed on a case of two labelled products prekmurska gibanica and idrijski žlikrofi : graduation thesis, university studies
Ključne besede:foods, traditional dishes, national dishes, food labelling, quality scheme, traditional specialty guaranteed, prekmurska gibanica, idrijski žlikrofi, consumers

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj