Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv informacije o blagovni znamki in sistemu reje kokoši na potrošnikovo senzorično vrednotenje jajc : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Keser, Suzana
(
Avtor
),
ID
Erjavec, Emil
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Kuhar, Aleš
(
Komentor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(674,27 KB)
MD5: 97BE67ED9005D67E7903CC16AD1BB4FC
PID:
20.500.12556/rul/d1782ffe-0774-4381-b124-dae83a97abbe
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živila
,
jajca
,
blagovna znamka
,
reje kokoši
,
baterijska reja
,
prosta reja
,
ekološka reja
,
sprejemljivost živil
,
slovensko tržišče
,
potrošniki
,
nakupovalne navade
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[S. Keser]
Leto izida:
2009
Št. strani:
XI, 89 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1304
UDK:
366.1(497.4):637.4
COBISS.SI-ID:
3646072
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1711
Število prenosov:
492
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of the information on brand and hens breeding system on consumer sensory evaluation of eggs : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
foods
,
eggs
,
brand
,
hens breeding
,
battery breeding
,
free range
,
ecological breeding
,
food acceptance
,
Slovenian market
,
consumers
,
shopping habits
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj