Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Magistrska dela (7)
Anja Rečnik:
Vpliv kislin in baz na potek oksidacije v modelnih lipidnih sistemih
Bora Mankoč:
Uporaba hidrokoloidov za izboljšanje lastnosti stepene smetane
Katja Stankovič:
Karakterizacija manj znanih vrst slovenskega medu
Petra Gabrijelčič:
Primernost toplotne obdelave mesa pri nizkih temperaturah
Jana Drnovšček:
Vpliv sorte oljke (Olea europaea) na kemijske in dielektrične lastnosti plodov in olja
Nastja Bašelj:
Raziskave migracije vode med strukturnimi polisaharidi in ostalimi komponentami trdnih farmacevtskih oblik
Jerneja Mrak:
Priprava ajdovega slada
Diplomska dela (20)
Morana Lubaj:
Kultura uživanja vina v Sloveniji
Lidija Potočnik:
Vpliv vrste in letnika medu na vsebnost beljakovin in prolina ter izbrane fizikalne parametre
Tomaž Plankar:
Hidroliza saharoze pri proizvodnji koncentriranih sadnih izdelkov
Tjaša Prevc:
Povezava dielektrične konstante in maščobnih števil modelnih lipidnih sistemov
Špela Susman:
Primerjava parametrov kakovosti pristnega in potvorjenega medu
Tanja Potočnik:
Vpliv dodatka naravnih antioksidantov na tvorbo trans maščobnih kislin med toplotno obdelavo sončničnega olja
Nuša Košar:
Dielektrične lastnosti in potvorba mleka z vodo
Špela Adamič:
Pogostost napak v označbah na zavitkih nekaterih predpakiranih živil
Irena Moravec:
Določanje vsebnosti skupne prehranske vlaknine z encimsko metodo
Marina Jeremić:
Antioksidativni učinek zunajceličnih izločkov kulture streptomicet (Streptomyces cinnamonensis in Streptomyces tsukubaensis)
Špela Justin:
Odnos dveh ciljnih skupin uporabnikov do prehranskih dopolnil
Tine Horvat:
Električne lastnosti nekaterih vrst slovenskega medu
Uroš Mervič:
Prehranska vrednost konjskega mesa in izdelkov
Sara Serdoz:
Sladkost in senzorična sprejemljivost različnih sladkorjev
Katja Lekše:
Izdelava kunčjih hrenovk
Miha Crnčić:
Ugotavljanje potvorb svežega mesa z dodajanjem vode in aditivov za vezavo vode
Blažka Primožič:
Sprejemljivost jetrne paštete z manj soli in natrija
Klavdija Zalokar:
Povezava med klasičnimi metodami določitve stopnje oksidacije rastlinskih olj in njihovimi dielektričnimi lastnostmi
Lučka Brulc:
Vpliv rastlinskih olj na debelino maščobnega sloja na ustnih površinah
Naja Eržen:
Obravnava napak v deklaracijah na zavitkih nekaterih piškotov in čipsa
Druga dela (9)
Nataša Šegatin, Tanja Pajk Žontar, Nataša Poklar Ulrih:
Dielectric properties and dipole moment of edible oils subjected to ʼfryingʼ thermal treatment
Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Darja Rudan Tasič, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin:
Vaje iz splošne kemije
Helena Abramovič, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Darja Rudan Tasič, Nataša Šegatin:
Vaje iz organske kemije
Blaž Cigić, Lea Pogačnik da Silva, Nataša Šegatin:
Kemija z biokemijo
Nataša Šegatin:
Laboratorijske vaje iz kemije
Nataša Šegatin, Darja Rudan Tasič, Nataša Poklar Ulrih:
Fizikalnokemijske metode v živilstvu
Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Nataša Poklar Ulrih, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin, Darja Rudan Tasič:
Vaje pri predmetu Kemija z biokemijo
Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Nataša Poklar Ulrih, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin, Darja Rudan Tasič:
Vaje pri predmetu Kemija z biokemijo
Aditivi v živilih - prednosti in tveganja