Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (7)

  1. Anja Rečnik: Vpliv kislin in baz na potek oksidacije v modelnih lipidnih sistemih
  2. Bora Mankoč: Uporaba hidrokoloidov za izboljšanje lastnosti stepene smetane
  3. Katja Stankovič: Karakterizacija manj znanih vrst slovenskega medu
  4. Petra Gabrijelčič: Primernost toplotne obdelave mesa pri nizkih temperaturah
  5. Jana Drnovšček: Vpliv sorte oljke (Olea europaea) na kemijske in dielektrične lastnosti plodov in olja
  6. Nastja Bašelj: Raziskave migracije vode med strukturnimi polisaharidi in ostalimi komponentami trdnih farmacevtskih oblik
  7. Jerneja Mrak: Priprava ajdovega slada

Diplomska dela (20)

  1. Morana Lubaj: Kultura uživanja vina v Sloveniji
  2. Lidija Potočnik: Vpliv vrste in letnika medu na vsebnost beljakovin in prolina ter izbrane fizikalne parametre
  3. Tomaž Plankar: Hidroliza saharoze pri proizvodnji koncentriranih sadnih izdelkov
  4. Tjaša Prevc: Povezava dielektrične konstante in maščobnih števil modelnih lipidnih sistemov
  5. Špela Susman: Primerjava parametrov kakovosti pristnega in potvorjenega medu
  6. Tanja Potočnik: Vpliv dodatka naravnih antioksidantov na tvorbo trans maščobnih kislin med toplotno obdelavo sončničnega olja
  7. Nuša Košar: Dielektrične lastnosti in potvorba mleka z vodo
  8. Špela Adamič: Pogostost napak v označbah na zavitkih nekaterih predpakiranih živil
  9. Irena Moravec: Določanje vsebnosti skupne prehranske vlaknine z encimsko metodo
  10. Marina Jeremić: Antioksidativni učinek zunajceličnih izločkov kulture streptomicet (Streptomyces cinnamonensis in Streptomyces tsukubaensis)
  11. Špela Justin: Odnos dveh ciljnih skupin uporabnikov do prehranskih dopolnil
  12. Tine Horvat: Električne lastnosti nekaterih vrst slovenskega medu
  13. Uroš Mervič: Prehranska vrednost konjskega mesa in izdelkov
  14. Sara Serdoz: Sladkost in senzorična sprejemljivost različnih sladkorjev
  15. Katja Lekše: Izdelava kunčjih hrenovk
  16. Miha Crnčić: Ugotavljanje potvorb svežega mesa z dodajanjem vode in aditivov za vezavo vode
  17. Blažka Primožič: Sprejemljivost jetrne paštete z manj soli in natrija
  18. Klavdija Zalokar: Povezava med klasičnimi metodami določitve stopnje oksidacije rastlinskih olj in njihovimi dielektričnimi lastnostmi
  19. Lučka Brulc: Vpliv rastlinskih olj na debelino maščobnega sloja na ustnih površinah
  20. Naja Eržen: Obravnava napak v deklaracijah na zavitkih nekaterih piškotov in čipsa

Druga dela (9)

  1. Nataša Šegatin, Tanja Pajk Žontar, Nataša Poklar Ulrih: Dielectric properties and dipole moment of edible oils subjected to ʼfryingʼ thermal treatment
  2. Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Darja Rudan Tasič, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin: Vaje iz splošne kemije
  3. Helena Abramovič, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Darja Rudan Tasič, Nataša Šegatin: Vaje iz organske kemije
  4. Blaž Cigić, Lea Pogačnik da Silva, Nataša Šegatin: Kemija z biokemijo
  5. Nataša Šegatin: Laboratorijske vaje iz kemije
  6. Nataša Šegatin, Darja Rudan Tasič, Nataša Poklar Ulrih: Fizikalnokemijske metode v živilstvu
  7. Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Nataša Poklar Ulrih, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin, Darja Rudan Tasič: Vaje pri predmetu Kemija z biokemijo
  8. Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Nataša Poklar Ulrih, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin, Darja Rudan Tasič: Vaje pri predmetu Kemija z biokemijo
  9. Aditivi v živilih - prednosti in tveganja