izpis_h1_title_alt

Prehranska vrednost konjskega mesa in izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Mervič, Uroš (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Šegatin, Nataša (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (845,32 KB)
MD5: 6B2B3D249F71922325EE7B469A6C9F1F

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:konjsko meso, prehrana, prehranska vrednost, fizikalno-kemijske lastnosti, posavski konj, konjske mesnine, maščobnokislinska sestava, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[U. Mervič]
Leto izida:2016
Št. strani:X, 50 f.
PID:20.500.12556/RUL-118923 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.5:636.1:613.2:641.1:543.2/.9
COBISS.SI-ID:4665976 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:870
Število prenosov:69
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Nutritional value of horse meat and products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:horse meat, human nutrition, nutritional value, physical-chemical properties, Posavec horse, horse meat products, fatty acid composition, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj