izpis_h1_title_alt

Vpliv sorte oljke (Olea europaea) na kemijske in dielektrične lastnosti plodov in olja : magistrsko delo
ID Drnovšček, Jana (Avtor), ID Šegatin, Nataša (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Komentor), ID Polak, Tomaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,55 MB)
MD5: EAE61EA143579D98046F6E22728121D3

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:oljka, Olea europaea, plodovi oljke, oljčno olje, sestava oljk, maščobno kislinska sestava, fenolne spojine, antioksidativna učinkovitost, proste maščobne kisline, peroksidno število, dielektrične lastnosti
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Drnovšček]
Leto izida:2015
Št. strani:XII, 57 f., [2] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118781 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.63:664.34:543.2/.9:537.226
COBISS.SI-ID:4547704 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:1360
Število prenosov:104
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The effect of olive cultivar (Olea europaea) on chemical and dielectrical properties of olives and olive oil : M. Sc. Thesis
Ključne besede:olives, Olea europaea, olive fruit, olive oil, olive composition, fatty acid composition, phenolics, antioxidant capacity, free fatty acid, peroxide value, dielectrical properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj