Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv sorte oljke (Olea europaea) na kemijske in dielektrične lastnosti plodov in olja : magistrsko delo
ID
Drnovšček, Jana
(
Avtor
),
ID
Šegatin, Nataša
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Komentor
),
ID
Polak, Tomaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,55 MB)
MD5: EAE61EA143579D98046F6E22728121D3
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
oljka
,
Olea europaea
,
plodovi oljke
,
oljčno olje
,
sestava oljk
,
maščobno kislinska sestava
,
fenolne spojine
,
antioksidativna učinkovitost
,
proste maščobne kisline
,
peroksidno število
,
dielektrične lastnosti
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Drnovšček]
Leto izida:
2015
Št. strani:
XII, 57 f., [2] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118781
UDK:
634.63:664.34:543.2/.9:537.226
COBISS.SI-ID:
4547704
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1357
Število prenosov:
104
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The effect of olive cultivar (Olea europaea) on chemical and dielectrical properties of olives and olive oil : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
olives
,
Olea europaea
,
olive fruit
,
olive oil
,
olive composition
,
fatty acid composition
,
phenolics
,
antioxidant capacity
,
free fatty acid
,
peroxide value
,
dielectrical properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj