Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Sprejemljivost jetrne paštete z manj soli in natrija : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Primožič, Blažka
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Šegatin, Nataša
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(572,56 KB)
MD5: 7CEDB6814B1ED30BABF19CB5FBE142AD
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mesni izdelki
,
paštete
,
jetrna pašteta
,
morska sol
,
nitritna sol
,
fosfati
,
zmanjševanje soli
,
barva
,
tekstura
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[B. Primožič]
Leto izida:
2012
Št. strani:
IX, 60 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118983
UDK:
637.52+664.934:664.41
COBISS.SI-ID:
4134008
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1064
Število prenosov:
138
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Acceptance of liver pate with reduced content of salt and sodium : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
meat products
,
pâté
,
liver pâté
,
nitrite salt
,
phosphates
,
reducing salt
,
color
,
texture
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj