izpis_h1_title_alt

Sprejemljivost jetrne paštete z manj soli in natrija : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Primožič, Blažka (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Šegatin, Nataša (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (572,56 KB)
MD5: 7CEDB6814B1ED30BABF19CB5FBE142AD

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, paštete, jetrna pašteta, morska sol, nitritna sol, fosfati, zmanjševanje soli, barva, tekstura, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Primožič]
Leto izida:2012
Št. strani:IX, 60 f.
PID:20.500.12556/RUL-118983 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.52+664.934:664.41
COBISS.SI-ID:4134008 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:754
Število prenosov:122
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Acceptance of liver pate with reduced content of salt and sodium : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat products, pâté, liver pâté, nitrite salt, phosphates, reducing salt, color, texture, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj