izpis_h1_title_alt

Vpliv vrste in letnika medu na vsebnost beljakovin in prolina ter izbrane fizikalne parametre : diplomsko delo, univerzitetni študij
Potočnik, Lidija (Avtor), Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Šegatin, Nataša (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,06 MB)
MD5: 0B9493000C0748BFFD5F33C8097EE11F
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, slovenski med, vrste medu, akacijev med, cvetlični med, lipov med, kostanjev med, gozdni med, vsebnost vode, električna prevodnost, specifični kot zasuka, prolin, skupne beljakovine
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[L. Potočnik]
Št. strani:IX, 60 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:638.162:638.165
COBISS.SI-ID:3733112 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:982
Število prenosov:304
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of the type and harvest year of honey on the protein and proline content, and some physical parameters : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, Slovenian honeys, honey types, acacia honey, floral honey, lime honey, chestnut honeys, forest honey, water content, electrical conductivity, specific rotation, proline, total proteins

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj