izpis_h1_title_alt

Vpliv vrste in letnika medu na vsebnost beljakovin in prolina ter izbrane fizikalne parametre : diplomsko delo, univerzitetni študij
Potočnik, Lidija (Avtor), Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Šegatin, Nataša (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_potocnik_lidija.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, slovenski med, vrste medu, akacijev med, cvetlični med, lipov med, kostanjev med, gozdni med, vsebnost vode, električna prevodnost, specifični kot zasuka, prolin, skupne beljakovine
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[L. Potočnik]
Št. strani:IX, 60 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:638.162:638.165
COBISS.SI-ID:3733112 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:625
Število prenosov:190
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:honeys, Slovenian honeys, honey types, acacia honey, floral honey, lime honey, chestnut honeys, forest honey, water content, electrical conductivity, specific rotation, proline, total proteins

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj