izpis_h1_title_alt

Povezava med klasičnimi metodami določitve stopnje oksidacije rastlinskih olj in njihovimi dielektričnimi lastnostmi : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Zalokar, Klavdija (Avtor), ID Abramovič, Helena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Šegatin, Nataša (Komentor), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,06 MB)
MD5: CC1DF77DE16B4848122B6BC72C26B45A

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:olje, jedilna olja, sončnično olje, avtooksidacija olj, dielektrične lastnosti, maščobna števila, peroksidno število, p-anizidinska vrednost, konjugirani dieni, konjugirani trieni, celokupne polarne snovi, TPM vrednost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Zalokar]
Leto izida:2012
Št. strani:XII, 60 f., [17] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118994 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.34:543.2/.9:537.226
COBISS.SI-ID:4100472 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:705
Število prenosov:100
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Correlation between classical determination methods of oxidation degree in vegetable oil and dielectric properties : graduation thesis, university studies
Ključne besede:oils, edible oils, sunflower oils, oil autooxidation, dielectric properties, fatty values, peroxide values, p-anisidine values, conjugated dienes, conjugated trienes, total polar compounds, TPM values

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj