izpis_h1_title_alt

Primerjava parametrov kakovosti pristnega in potvorjenega medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Susman, Špela (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Šegatin, Nataša (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (795,08 KB)
MD5: 37E2755F303C310915EEEEB428655490
PID: 20.500.12556/rul/ab0a237f-20d0-4f34-8e29-f67082b1f97b

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, potvorjen med, glukozni sirup, glukozno-fruktozni sirup, invertni sirup, vsebnost vode, električna prevodnost, vrednost pH, proste kisline, skupne kisline, laktoni, specifični kot zasuka, aktivnost diastaze, vsebnost hidroksimetilfurfurala, HMF
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[Š. Susman]
Št. strani:XI, 65 f., [5] f. pril.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-1365 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.162+664.162.7:543.2/.9
COBISS.SI-ID:3895416 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1092
Število prenosov:288
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Comparison of quality parameters to discriminate pure and adulterated honeys : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, adulterated honeys, glucose syrups, glucose-fructose syrups, invert syrups, water content, electrical conductivity, pH value, free adids, total acids, lactones, specific rotation, diastase number, hydroxymethylfurfural content, HMF

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj