izpis_h1_title_alt

Primerjava parametrov kakovosti pristnega in potvorjenega medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
Susman, Špela (Avtor), Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Polak, Tomaž (Komentor), Šegatin, Nataša (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (795,08 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, potvorjen med, glukozni sirup, glukozno-fruktozni sirup, invertni sirup, vsebnost vode, električna prevodnost, vrednost pH, proste kisline, skupne kisline, laktoni, specifični kot zasuka, aktivnost diastaze, vsebnost hidroksimetilfurfurala, HMF
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[Š. Susman]
Št. strani:XI, 65 f., [5] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:638.162+664.162.7:543.2/.9
COBISS.SI-ID:3895416 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:664
Število prenosov:235
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Comparison of quality parameters to discriminate pure and adulterated honeys : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, adulterated honeys, glucose syrups, glucose-fructose syrups, invert syrups, water content, electrical conductivity, pH value, free adids, total acids, lactones, specific rotation, diastase number, hydroxymethylfurfural content, HMF

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj