izpis_h1_title_alt

Primernost toplotne obdelave mesa pri nizkih temperaturah : magistrsko delo
Gabrijelčič, Petra (Avtor), Gašperlin, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Polak, Tomaž (Komentor), Šegatin, Nataša (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,05 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:meso, prašičje meso, goveje meso, toplotna obdelava, vpliv temperature, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2016
Založnik:[P. Gabrijelčič]
Št. strani:XI, 56 f., [8] f. pril.
UDK:637.5+664.9:641.52:543.2/.9
COBISS.SI-ID:4635256 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:35
Število prenosov:9
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The suitability of long time/low temperature thermal treatment of meat : M. Sc. Thesis
Ključne besede:meat, pork, beef, thermal treatment, influence of temperature, physico-chemical properties, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj