izpis_h1_title_alt

Primernost toplotne obdelave mesa pri nizkih temperaturah : magistrsko delo
ID Gabrijelčič, Petra (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Šegatin, Nataša (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,05 MB)
MD5: D81D926874E2BFE4B8CEF67B88620A30

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:meso, prašičje meso, goveje meso, toplotna obdelava, vpliv temperature, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Gabrijelčič]
Leto izida:2016
Št. strani:XI, 56 f., [8] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118774 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.5+664.9:641.52:543.2/.9
COBISS.SI-ID:4635256 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:1032
Število prenosov:85
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The suitability of long time/low temperature thermal treatment of meat : M. Sc. Thesis
Ključne besede:meat, pork, beef, thermal treatment, influence of temperature, physico-chemical properties, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj