Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Primernost toplotne obdelave mesa pri nizkih temperaturah : magistrsko delo
ID
Gabrijelčič, Petra
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Šegatin, Nataša
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,05 MB)
MD5: D81D926874E2BFE4B8CEF67B88620A30
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
meso
,
prašičje meso
,
goveje meso
,
toplotna obdelava
,
vpliv temperature
,
fizikalnokemijske lastnosti
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[P. Gabrijelčič]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XI, 56 f., [8] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118774
UDK:
637.5+664.9:641.52:543.2/.9
COBISS.SI-ID:
4635256
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1526
Število prenosov:
104
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The suitability of long time/low temperature thermal treatment of meat : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
meat
,
pork
,
beef
,
thermal treatment
,
influence of temperature
,
physico-chemical properties
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj