izpis_h1_title_alt

Vpliv rastlinskih olj na debelino maščobnega sloja na ustnih površinah : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Brulc, Lučka (Avtor), ID Raspor, Peter (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Poklar Ulrih, Nataša (Komentor), ID Šegatin, Nataša (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,90 MB)
MD5: F069004C2FFC5B252985D5AFB784C146

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:senzorične lastnosti, analizne metode, fizikalno-kemijske lastnosti, rastlinska olja, viskoznost olj, gostota olj, fluorescenčne metode, maščobni sloj, debelina maščobnega sloja na ustnih površinah, jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[L. Brulc]
Leto izida:2010
Št. strani:XV, 71 f., [8] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118998 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:543.92:544.165:664.3
COBISS.SI-ID:3807864 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1017
Število prenosov:89
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Impact of vegetable oil on fat thickness on oral surface : graduation thesis, university studies
Ključne besede:sensory analysis, analytical methods, physico-chemical properties of oil, vegetable oil, oil viscosity, density of oil, fluorescence methods, fat tickness, fat thickness on the oral cavity, tongue

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj