Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Aditivi v živilih - prednosti in tveganja
ID
Poklar Ulrih, Nataša
(
Urednik
),
ID
Abramovič, Helena
(
Urednik
),
ID
Cigić, Blaž
(
Urednik
),
ID
Pogačnik da Silva, Lea
(
Urednik
),
ID
Prislan, Iztok
(
Urednik
),
ID
Skrt, Mihaela
(
Urednik
),
ID
Šegatin, Nataša
(
Urednik
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(3,06 MB)
MD5: E32BD2A4BD95E65C55FBEF3FBD0F63F6
Galerija slik
Izvleček
Zbornik vsebuje prispevke o aditivih, njihovi uporabi, prednostih in slabostih.
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
aditivi
,
dodatki
,
živilska tehnologija
,
vrste
,
uporaba
,
ocena tveganja
,
zdravje
,
regulativa
Vrsta gradiva:
Zbornik
Tipologija:
2.32 - Zbornik recenziranih znanstvenih prispevkov na domači konferenci
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:
2017
PID:
20.500.12556/RUL-122531
UDK:
664.022.3(082)(0.034.2)
ISBN:
978-961-6908-14-6
URN:
URN:NBN:SI:doc-2CY2O8OX
COBISS.SI-ID:
290576896
Datum objave v RUL:
14.12.2020
Število ogledov:
1805
Število prenosov:
240
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Food additives - benefits and risks
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj