Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Hidroliza saharoze pri proizvodnji koncentriranih sadnih izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Plankar, Tomaž
(
Avtor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Šegatin, Nataša
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(665,56 KB)
MD5: 3B3DBB623A48DFEC2B27EA82309FD9D7
PID:
20.500.12556/rul/ffc7d8e2-10c8-4908-8f70-51b6af803a19
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
džemi
,
marmelade
,
jabolčna sadna kaša
,
dodajanje sladkorja
,
koncentriranje sadne kaše
,
hidroliza saharoze
,
HPLC
,
določanje sladkorjev
,
topna suha snov
,
saharoza
,
fruktoza
,
glukoza
,
jabolčna kislina
,
organske kisline
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Plankar]
Leto izida:
2010
Št. strani:
X, 62 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1326
UDK:
664.858:634.11:547.45
COBISS.SI-ID:
3748984
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
3163
Število prenosov:
457
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Hydrolysis of sucrose during processing of concentrated fruit products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
jams
,
marmalades
,
apple fruit pulp
,
adding sugar
,
fruit pulp concentration
,
hydrolisis of sucrose
,
HPLC
,
sugars determination
,
total soluble solids
,
sucrose
,
fructose
,
glucose
,
malic acid
,
organic acids
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj