izpis_h1_title_alt

Hidroliza saharoze pri proizvodnji koncentriranih sadnih izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
Plankar, Tomaž (Avtor), Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Šegatin, Nataša (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_plankar_tomaz.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:džemi, marmelade, jabolčna sadna kaša, dodajanje sladkorja, koncentriranje sadne kaše, hidroliza saharoze, HPLC, določanje sladkorjev, topna suha snov, saharoza, fruktoza, glukoza, jabolčna kislina, organske kisline
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Založnik:[T. Plankar]
Št. strani:X, 62 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:664.858:634.11:547.45
COBISS.SI-ID:3748984 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:586
Število prenosov:191
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:jams, marmalades, apple fruit pulp, adding sugar, fruit pulp concentration, hydrolisis of sucrose, HPLC, sugars determination, total soluble solids, sucrose, fructose, glucose, malic acid, organic acids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj