Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Uporaba hidrokoloidov za izboljšanje lastnosti stepene smetane : magistrsko delo
ID
Mankoč, Bora
(
Avtor
),
ID
Polak, Tomaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Šegatin, Nataša
(
Komentor
),
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,00 MB)
MD5: 01A8925C085C45723A8D8C04D93BA581
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mleko
,
mlečni izdelki
,
smetana
,
stepanje
,
stepena smetana
,
aditivi
,
hidrokoloidi
,
karagenan
,
fizikalne lastnosti
,
tekstura
,
povečanje prostornine smetane pri stepanju
,
overrun
,
stabilnost
,
barva
,
viskoznost
,
dielektrična konstanta
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[B. Mankoč]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XI, 72 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118767
UDK:
637.148.2:641.514.8:664.026.747
COBISS.SI-ID:
4701560
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
877
Število prenosov:
183
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The use of hydrocolloids to improve the characteristics of whipped cream : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
dairy
,
dairy products
,
cream
,
whipping
,
whipped cream
,
additives
,
hydrocolloids
,
carrageenan
,
physical properties
,
texture
,
increase in cream volume due to whipping
,
overrun
,
stability
,
colour
,
viscosity
,
dielectric constant
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj