izpis_h1_title_alt

Uporaba hidrokoloidov za izboljšanje lastnosti stepene smetane : magistrsko delo
ID Mankoč, Bora (Avtor), ID Polak, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Šegatin, Nataša (Komentor), ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,00 MB)
MD5: 01A8925C085C45723A8D8C04D93BA581

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mleko, mlečni izdelki, smetana, stepanje, stepena smetana, aditivi, hidrokoloidi, karagenan, fizikalne lastnosti, tekstura, povečanje prostornine smetane pri stepanju, overrun, stabilnost, barva, viskoznost, dielektrična konstanta
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Mankoč]
Leto izida:2016
Št. strani:XI, 72 f.
PID:20.500.12556/RUL-118767 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.148.2:641.514.8:664.026.747
COBISS.SI-ID:4701560 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:877
Število prenosov:183
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The use of hydrocolloids to improve the characteristics of whipped cream : M. Sc. Thesis
Ključne besede:dairy, dairy products, cream, whipping, whipped cream, additives, hydrocolloids, carrageenan, physical properties, texture, increase in cream volume due to whipping, overrun, stability, colour, viscosity, dielectric constant

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj