Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
MSc theses (2)
Jure Štalcar:
Biogeni amini v vinu
Toni Babić:
Vpliv razlistanja in namenskega dvojnega zorenja (DMR) na kakovost grozdja in vina žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte Istrska malvazija
BSc theses (24)
Daša Mikec:
Vrednotenje cvička z oznako PTP
Luka Novak:
Spremljanje biološkega razkisa pri sorti vina modra frankinja
Pavel Vidmar:
Vpliv biološkega razkisa na kakovost vina merlot
Maja Ambrožič:
Vpliv biološkega razkisa na nastanek hlapnih komponent vina
Miran Bužinel:
Parametri kakovosti zvrsti belega vina iz vinorodnega okoliša Goriška Brda
Ana Miklavčič:
Priprava in karakterizacija ekstraktov liofiliziranih vin
Marko Škofca:
Parametri kakovosti vina sorte modra frankinja vinorodne dežele Posavje
Rok Jamnik:
Kakovostni parametri grozdja različnih klonov Kraljevine
Marjeta Rogina:
Prekmurska gibanica in vino
Tina Štokelj:
Predelava vina v dolijih
Morana Lubaj:
Kultura uživanja vina v Sloveniji
Kristina Kavčič:
Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija
Jasmina Passero:
Tradicija in razvoj vinogradništva in vinarstva v Prekmurju
Uroš Jalovec:
Zorenje vina sorte modra frankinja z mikrooksidacijo
Mojca Grobler:
Vpliv izbranih čistilnih sredstev na kemijsko sestavo in senzorično kakovost belih vin
Boštjan Cvetan:
Ohranjanje sortne značilnosti odbranih klonov Sauvignona s tehnologijo zorenja vina na drožeh
Ana Teskera:
Vpliv različnih sevov kvasovk in encimskega preparata na kakovost vina maraština
Maruša Kersnik:
Fermentacijske lastnosti izolata avtohtonih kvasovk pri alkoholni fermentaciji sorte Renski rizling
Jure Grubar:
Vpliv časa maceracije grozdja sorte Modra frankinja na ekstrakcijo polifenolov
Jerica Lunder:
Določanje koncentracij nekaterih makro- in mikroelementov v vinih renski rizling in sauvignon na različnih mikrolokacijah vinorodne lege Škalce
Blaž Košak:
Vpliv različnih temperatur in načinov fermentacije na kakovost vina sorte laški rizling
Vid Veble:
Vpliv različnih klonov in maceracije na nekatere kemijske parametre belih vin sauvignon
Jure Kotnik:
Kakovost cvička v obdobju 2002 do 2009
Etjen Bizaj:
Vpliv sestave grozdnega soka na potek alkoholne fermentacije
Other documents (2)
Mojmir Wondra, Kristina Kavčič:
Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija
Vid Veble, Mojmir Wondra, Milica Kač:
Vpliv klonov in maceracije na nekatere fizikalno-kemijske parametre belih vin sauvignon