Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (1)

  1. Mojca Korošec: Določitev fizikalnih in kemijskih parametrov za ugotavljanje pristnosti medu

Magistrska dela (9)

  1. Tjaša Vede: Izdelava in validacija slikovnega gradiva za določanje vnosa živil
  2. Verner Kotnik: Smotrnost uporabe prehranskih dopolnil pri vadbi moči
  3. Nina Jenko: Prehransko znanje in mediji v povezavi z izbiro živil
  4. Vito Mihael Savinek: Vpliv izbora podatkovne baze na ocenjeno hranilno vrednost tradicionalnih živil
  5. Sara Grbavac: Hranilna vrednost kosil in njihova sprejemljivost pri predšolskih otrocih
  6. Mjuša Krevs: Odnos študentov do vnosa soli in primerjava z njenim dejanskim vnosom
  7. Katja Stankovič: Karakterizacija manj znanih vrst slovenskega medu
  8. Jerca Marinč: Hranilna vrednost žit, kaš in mok slovenskega izvora
  9. Jasmina Ahčin: Preverjanje parametrov kakovosti hojevega medu

Diplomska dela (9)

  1. Barbara Ozbič: Vrednotenje kakovosti prehrane dijakov z metodo prehranskega dnevnika
  2. Alja Farkaš: Vpliv spremenjene atmosfere in gnojenja s kalcijem na fizikalnokemijske lastnosti plodov jabolk
  3. Andrej Okorn: Označevanje živil, vina ter hranilne vrednosti in alergenov v vinu
  4. Sabina Dremelj: Vpliv kuhanja na vsebnost težkih kovin v krompirju, korenju in rdeči pesi z onesnaženega območja Mestne občine Celje
  5. Nataša Baloh: Hranilna in energijska vrednost nekaterih slovenskih žitnih izdelkov
  6. Polona Romšak: Opisna senzorična analiza mladih vin
  7. Igor Pigac: Določanje vnosa hranil pri oskrbovancih v domovih za starejše
  8. Irena Palčar: Postavitev kriterijev za senzorično vrednotenje sendvičev
  9. Igor Lojevec: Vpliv različnih hidrokoloidov na teksturne lastnosti mesne emulzije

Druga dela (18)

  1. Barbara Koroušić-Seljak, Eva Valenčič, Hristo Hristov, Maša Hribar, Živa Lavriša, Anita Kušar, Katja Žmitek, Sanja Krušič, Matej Gregorič, Urška Blaznik, Blaž Ferjančič, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Igor Pravst: Inadequate intake of dietary fibre in adolescents, adults, and elderlies
  2. Urška Kropf, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Marijan Nečemer, Peter Kump, Nives Ogrinc, Terezija Golob: Geographical origin of Slovenian multifloral and forest honey
  3. Mojca Korošec: Biodiversity and beekeeping
  4. Mojca Korošec, Goran Tenze: Med
  5. Mojca Korošec, David Stopar, Lidija Baša, Goran Tenze: Med znanostjo in mediji
  6. Aleš Kuhar, Mojca Korošec, Anja Bolha, Igor Pravst, Hristo Hristov: Is a consumer perception of salt modification a sensory or a behavioural phenomenon?
  7. Urška Kropf, Mojca Korošec, Terezija Golob: Med kot vir biološko pomembnih elementov
  8. Mojca Korošec, Jasna Bertoncelj, Urška Kropf, Terezija Golob: Oblikovanje baze podatkov o slovenskem medu
  9. Terezija Golob, Mojca Korošec, Jasna Bertoncelj, Urška Kropf: Senzorična analiza: metode in preskuševalci
  10. Varineja Drašler, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Tanja Pajk Žontar, Nataša Poklar Ulrih, Blaž Cigić: Difference in the attitude of students and employees of the University of Ljubljana towards work from home and online education
  11. Terezija Golob, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec: Pomen prehranske vlaknine v prehrani človeka
  12. Terezija Golob, Elizabeta Mičović, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec: Sensory acceptability of chocolate with inulin
  13. Ilja Gasan Osojnik Črnivec, Mojca Korošec, Katarina Maček, Ilona Rac, Luka Juvančič, Nataša Poklar Ulrih: Analiza stanja in vzrokov nastajanja odpadne hrane v Sloveniji 
  14. Mojca Korošec, Katarina Maček, Anja Orehar, Teja Pogorevc, Ajda Bleiweis, Ilona Rac, Jana Ramuš, Barbara Lončarek, Luka Juvančič, Nataša Poklar Ulrih, Ilja Gasan Osojnik Črnivec: Preliminarna analiza stanja in vzrokov nastajanja odpadne hrane v Sloveniji
  15. Polona Jamnik, Nik Mahnič, Aleksandra Mrak, Lea Pogačnik da Silva, Barbara Jeršek, Alberto Niccolai, Jasmina Masten Rutar, Nives Ogrinc, Larisa Dušak, Blaž Ferjančič, Mojca Korošec, Ana Cerar, Borut Lazar, Urša Lovše, Tjaša Pungert, Primož Fabjan, Nataša Poklar Ulrih: Fermented biomass of Arthrospira platensis as a potential food ingredient
  16. Martina Puc, Klavdija Papež, Mojca Korošec: Cvetni prah kot glavna sestavina prehranskih dopolnil
  17. Martina Puc, Jerneja Kožar, Karmen Treven, Mojca Korošec: Propolis v prehranskih dopolnilih
  18. Maja Berlic, Urška Jug, Tadej Battelino, Alenka Levart, Ivana Dimitrovska, Alen Albreht, Mojca Korošec: Antioxidant-rich foods and nutritional value in daily kindergarten menu