izpis_h1_title_alt

Oblikovanje baze podatkov o slovenskem medu
ID Korošec, Mojca (Avtor), ID Bertoncelj, Jasna (Avtor), ID Kropf, Urška (Avtor), ID Golob, Terezija (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-5ZRYBSFF Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, slovenski med, baza podatkov, senzorične lastnosti, mikroskopska analiza, fizikalnokemijske lastnosti
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. 261-267
Številčenje:Vol. 95, no. 3
PID:20.500.12556/RUL-56133 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.1
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:3827064 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1671
Število prenosov:226
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Creation of database of Slovenian honey
Ključne besede:honeys, Slovenian honey, databases, sensory properties, physico-chemical properties, microscopic analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj