izpis_h1_title_alt

Določitev fizikalnih in kemijskih parametrov za ugotavljanje pristnosti medu : doktorska disertacija
Korošec, Mojca (Avtor), Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Ogrinc, Nives (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (5,53 MB)
MD5: 6D9866C8E80FE454244351CEB89F980F
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, sladkorni sirupi, pristnost medu, botanični izvor, Slovenija, sestava ogljikovih hidratov, HILIC, izotopsko razmerje, 13C/12C, 15N/14N, IRMS, sestava aminokislin, HPLC, kemijski elementi, rentgenska fluorescenčna spektroskopija s popolnim odbojem, TXRF, fizikalno-kemijske lastnosti, električna prevodnost, pH, proste in skupne kisline, hidroksimetilfurfural, HMF, prolin, beljakovine, diastazno število, rotacija, korelacije
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija (m)
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[M. Korošec]
Št. strani:XVII, 151, [34] f.
UDK:638.165.8(497.4):638.162:543.61:543.544
COBISS.SI-ID:4194168 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:107
Število prenosov:53
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Determination of physical and chemical parameters for verifying of honey authenticity : doctoral dissertation
Ključne besede:honeys, sugar syrups, authenticity of honey, botanical origin, Slovenia, carbohydrate composition, HILIC, isotope ratio, 13C/12C, 15N/14N, IRMS, amino acid composition, HPLC, chemical elements, total reflection X-ray spectroscopy, TXRF, physico-chemical properties, electrical conductivity, pH, free and total acids, hydroxymethylfurfural, HMF, proline, proteins, diastase number, rotation, correlations

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj