Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | med, sladkorni sirupi, pristnost medu, botanični izvor, Slovenija, sestava ogljikovih hidratov, HILIC, izotopsko razmerje, 13C/12C, 15N/14N, IRMS, sestava aminokislin, HPLC, kemijski elementi, rentgenska fluorescenčna spektroskopija s popolnim odbojem, TXRF, fizikalno-kemijske lastnosti, električna prevodnost, pH, proste in skupne kisline, hidroksimetilfurfural, HMF, prolin, beljakovine, diastazno število, rotacija, korelacije |
---|
Vrsta gradiva: | Doktorska disertacija |
---|
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Kraj izida: | Ljubljana |
---|
Založnik: | [M. Korošec] |
---|
Leto izida: | 2012 |
---|
Št. strani: | XVII, 151, [34] f. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-118856 |
---|
UDK: | 638.165.8(497.4):638.162:543.61:543.544 |
---|
COBISS.SI-ID: | 4194168 |
---|
Datum objave v RUL: | 01.09.2020 |
---|
Število ogledov: | 1206 |
---|
Število prenosov: | 141 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|