izpis_h1_title_alt

Vpliv izbora podatkovne baze na ocenjeno hranilno vrednost tradicionalnih živil : magistrsko delo
ID Savinek, Vito Mihael (Avtor), ID Korošec, Mojca (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Koroušić-Seljak, Barbara (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1018,55 KB)
MD5: 162782A27603D024D2D52954EABBB502

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:tradicionalna živila, obroki, hranilna vrednost, kemijska sestava, podatkovne baze o sestavi živil, orodja za vrednotenje prehrane, EuroFIR, OPKP, USDA, Prodi
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[V. M. Savinek]
Leto izida:2016
Št. strani:XII f., 91 str.
PID:20.500.12556/RUL-118735 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.1:004.779
COBISS.SI-ID:4647544 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:810
Število prenosov:101
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The impact of food composition databaseʼs choice on estimated dietary value of Slovenian traditional foods : M. Sc. Thesis
Ključne besede:traditional foods, meals, nutritional value, chemical composition, food composition databases, tools for nutrional assessment, EuroFIR, OPKP, USDA, Prodi

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj