izpis_h1_title_alt

Vpliv izbora podatkovne baze na ocenjeno hranilno vrednost tradicionalnih živil : magistrsko delo
Savinek, Vito Mihael (Avtor), Korošec, Mojca (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Koroušić-Seljak, Barbara (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1018,55 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:tradicionalna živila, obroki, hranilna vrednost, kemijska sestava, podatkovne baze o sestavi živil, orodja za vrednotenje prehrane, EuroFIR, OPKP, USDA, Prodi
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2016
Založnik:[V. M. Savinek]
Št. strani:XII f., 91 str.
UDK:641.1:004.779
COBISS.SI-ID:4647544 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:48
Število prenosov:17
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The impact of food composition databaseʼs choice on estimated dietary value of Slovenian traditional foods : M. Sc. Thesis
Ključne besede:traditional foods, meals, nutritional value, chemical composition, food composition databases, tools for nutrional assessment, EuroFIR, OPKP, USDA, Prodi

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj