Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv izbora podatkovne baze na ocenjeno hranilno vrednost tradicionalnih živil : magistrsko delo
ID
Savinek, Vito Mihael
(
Avtor
),
ID
Korošec, Mojca
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Koroušić-Seljak, Barbara
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1018,55 KB)
MD5: 162782A27603D024D2D52954EABBB502
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
tradicionalna živila
,
obroki
,
hranilna vrednost
,
kemijska sestava
,
podatkovne baze o sestavi živil
,
orodja za vrednotenje prehrane
,
EuroFIR
,
OPKP
,
USDA
,
Prodi
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[V. M. Savinek]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XII f., 91 str.
PID:
20.500.12556/RUL-118735
UDK:
641.1:004.779
COBISS.SI-ID:
4647544
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1158
Število prenosov:
120
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The impact of food composition databaseʼs choice on estimated dietary value of Slovenian traditional foods : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
traditional foods
,
meals
,
nutritional value
,
chemical composition
,
food composition databases
,
tools for nutrional assessment
,
EuroFIR
,
OPKP
,
USDA
,
Prodi
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj