Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Doktorska dela (1)
Mojca Korošec:
Določitev fizikalnih in kemijskih parametrov za ugotavljanje pristnosti medu
Magistrska dela (9)
Tjaša Vede:
Izdelava in validacija slikovnega gradiva za določanje vnosa živil
Verner Kotnik:
Smotrnost uporabe prehranskih dopolnil pri vadbi moči
Nina Jenko:
Prehransko znanje in mediji v povezavi z izbiro živil
Vito Mihael Savinek:
Vpliv izbora podatkovne baze na ocenjeno hranilno vrednost tradicionalnih živil
Sara Grbavac:
Hranilna vrednost kosil in njihova sprejemljivost pri predšolskih otrocih
Mjuša Krevs:
Odnos študentov do vnosa soli in primerjava z njenim dejanskim vnosom
Katja Stankovič:
Karakterizacija manj znanih vrst slovenskega medu
Jerca Marinč:
Hranilna vrednost žit, kaš in mok slovenskega izvora
Jasmina Ahčin:
Preverjanje parametrov kakovosti hojevega medu
Diplomska dela (9)
Barbara Ozbič:
Vrednotenje kakovosti prehrane dijakov z metodo prehranskega dnevnika
Alja Farkaš:
Vpliv spremenjene atmosfere in gnojenja s kalcijem na fizikalnokemijske lastnosti plodov jabolk
Andrej Okorn:
Označevanje živil, vina ter hranilne vrednosti in alergenov v vinu
Sabina Dremelj:
Vpliv kuhanja na vsebnost težkih kovin v krompirju, korenju in rdeči pesi z onesnaženega območja Mestne občine Celje
Nataša Baloh:
Hranilna in energijska vrednost nekaterih slovenskih žitnih izdelkov
Polona Romšak:
Opisna senzorična analiza mladih vin
Igor Pigac:
Določanje vnosa hranil pri oskrbovancih v domovih za starejše
Irena Palčar:
Postavitev kriterijev za senzorično vrednotenje sendvičev
Igor Lojevec:
Vpliv različnih hidrokoloidov na teksturne lastnosti mesne emulzije
Druga dela (18)
Barbara Koroušić-Seljak, Eva Valenčič, Hristo Hristov, Maša Hribar, Živa Lavriša, Anita Kušar, Katja Žmitek, Sanja Krušič, Matej Gregorič, Urška Blaznik, Blaž Ferjančič, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Igor Pravst:
Inadequate intake of dietary fibre in adolescents, adults, and elderlies
Urška Kropf, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Marijan Nečemer, Peter Kump, Nives Ogrinc, Terezija Golob:
Geographical origin of Slovenian multifloral and forest honey
Mojca Korošec:
Biodiversity and beekeeping
Mojca Korošec, Goran Tenze:
Med
Mojca Korošec, David Stopar, Lidija Baša, Goran Tenze:
Med znanostjo in mediji
Aleš Kuhar, Mojca Korošec, Anja Bolha, Igor Pravst, Hristo Hristov:
Is a consumer perception of salt modification a sensory or a behavioural phenomenon?
Urška Kropf, Mojca Korošec, Terezija Golob:
Med kot vir biološko pomembnih elementov
Mojca Korošec, Jasna Bertoncelj, Urška Kropf, Terezija Golob:
Oblikovanje baze podatkov o slovenskem medu
Terezija Golob, Mojca Korošec, Jasna Bertoncelj, Urška Kropf:
Senzorična analiza: metode in preskuševalci
Varineja Drašler, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Tanja Pajk Žontar, Nataša Poklar Ulrih, Blaž Cigić:
Difference in the attitude of students and employees of the University of Ljubljana towards work from home and online education
Terezija Golob, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec:
Pomen prehranske vlaknine v prehrani človeka
Terezija Golob, Elizabeta Mičović, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec:
Sensory acceptability of chocolate with inulin
Ilja Gasan Osojnik Črnivec, Mojca Korošec, Katarina Maček, Ilona Rac, Luka Juvančič, Nataša Poklar Ulrih:
Analiza stanja in vzrokov nastajanja odpadne hrane v Sloveniji
Mojca Korošec, Katarina Maček, Anja Orehar, Teja Pogorevc, Ajda Bleiweis, Ilona Rac, Jana Ramuš, Barbara Lončarek, Luka Juvančič, Nataša Poklar Ulrih, Ilja Gasan Osojnik Črnivec:
Preliminarna analiza stanja in vzrokov nastajanja odpadne hrane v Sloveniji
Polona Jamnik, Nik Mahnič, Aleksandra Mrak, Lea Pogačnik da Silva, Barbara Jeršek, Alberto Niccolai, Jasmina Masten Rutar, Nives Ogrinc, Larisa Dušak, Blaž Ferjančič, Mojca Korošec, Ana Cerar, Borut Lazar, Urša Lovše, Tjaša Pungert, Primož Fabjan, Nataša Poklar Ulrih:
Fermented biomass of Arthrospira platensis as a potential food ingredient
Martina Puc, Klavdija Papež, Mojca Korošec:
Cvetni prah kot glavna sestavina prehranskih dopolnil
Martina Puc, Jerneja Kožar, Karmen Treven, Mojca Korošec:
Propolis v prehranskih dopolnilih
Maja Berlic, Urška Jug, Tadej Battelino, Alenka Levart, Ivana Dimitrovska, Alen Albreht, Mojca Korošec:
Antioxidant-rich foods and nutritional value in daily kindergarten menu