Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Opisna senzorična analiza mladih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Romšak, Polona
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Korošec, Mojca
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(667,00 KB)
MD5: B2555B7D13631DC65933E5EFCA7F6C69
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
mlado vino
,
laški rizling
,
senzorične analize
,
20-točkovna Buxbaumova metoda
,
hedonsko ocenjevanje
,
metoda Flash profiling
,
CATA-metoda
,
potrošniki
,
ocenjevanje
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[P. Romšak]
Leto izida:
2016
Št. strani:
X, 51 f., [1] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118903
UDK:
663.221-047.44:543.926/.929
COBISS.SI-ID:
4683640
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
2010
Število prenosov:
168
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Descriptive sensory analysis of the young wines : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wine
,
young wine
,
riezling italico
,
sensory analysis
,
20-points Buxbaum method
,
hedonic evaluation
,
Flash profiling
,
CATA method
,
consumers
,
evaluation
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj