izpis_h1_title_alt

Opisna senzorična analiza mladih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Romšak, Polona (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Korošec, Mojca (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (667,00 KB)
MD5: B2555B7D13631DC65933E5EFCA7F6C69

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, mlado vino, laški rizling, senzorične analize, 20-točkovna Buxbaumova metoda, hedonsko ocenjevanje, metoda Flash profiling, CATA-metoda, potrošniki, ocenjevanje
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Romšak]
Leto izida:2016
Št. strani:X, 51 f., [1] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118903 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221-047.44:543.926/.929
COBISS.SI-ID:4683640 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:2002
Število prenosov:168
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Descriptive sensory analysis of the young wines : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wine, young wine, riezling italico, sensory analysis, 20-points Buxbaum method, hedonic evaluation, Flash profiling, CATA method, consumers, evaluation

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj