izpis_h1_title_alt

Preliminarna analiza stanja in vzrokov nastajanja odpadne hrane v Sloveniji
ID Korošec, Mojca (Avtor), ID Maček, Katarina (Avtor), ID Orehar, Anja (Avtor), ID Pogorevc, Teja (Avtor), ID Bleiweis, Ajda (Avtor), ID Rac, Ilona (Avtor), ID Ramuš, Jana (Avtor), ID Lončarek, Barbara (Avtor), ID Juvančič, Luka (Avtor), ID Poklar Ulrih, Nataša (Avtor), ID Osojnik Črnivec, Ilja Gasan (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,82 MB)
MD5: 77612430B18790545816F090B3CDD098
URLURL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.bf.uni-lj.si/sl/organiziranost/zivilstvo/raziskave/raziskovalni-projekti/2021030217220822/hrana-ni-odpadek:-preprecevanje,-zmanjsevanje-in-uporaba-odpadne-h Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:odpadna hrana, zavržena hrana, Slovenija
Vrsta gradiva:Strokovno delo
Tipologija:2.13 - Elaborat, predštudija, študija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2021
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (112 str.))
PID:20.500.12556/RUL-135475 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:628.4.032:641.1
COBISS.SI-ID:100997635 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:16.03.2022
Število ogledov:594
Število prenosov:131
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj