izpis_h1_title_alt

Analiza stanja in vzrokov nastajanja odpadne hrane v Sloveniji  : z vlogami ključnih akterjev v Sloveniji v shemi poročanja distribucije presežkov hrane 
ID Osojnik Črnivec, Ilja Gasan (Avtor), ID Korošec, Mojca (Avtor), ID Maček, Katarina (Avtor), ID Rac, Ilona (Avtor), ID Juvančič, Luka (Avtor), ID Poklar Ulrih, Nataša (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,56 MB)
MD5: 87C47315A641C8D36602F433685DC0D4
URLURL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.bf.uni-lj.si/sl/organiziranost/zivilstvo/raziskave/raziskovalni-projekti/2021030217220822/hrana-ni-odpadek:-preprecevanje,-zmanjsevanje-in-uporaba-odpadne-h Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:odpadna hrana, zavržena hrana, Slovenija
Vrsta gradiva:Strokovno delo
Tipologija:2.13 - Elaborat, predštudija, študija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2021
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (110 str.))
PID:20.500.12556/RUL-135473 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:628.4.032:641.1
COBISS.SI-ID:101001987 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:16.03.2022
Število ogledov:1307
Število prenosov:112
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj