izpis_h1_title_alt

Vpliv različnih hidrokoloidov na teksturne lastnosti mesne emulzije : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Lojevec, Igor (Avtor), ID Polak, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Korošec, Mojca (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (796,08 KB)
MD5: 86124A28092F15DC23E435FCDC074E57

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesna emulzija, aditivi, fosfati, hidrokoloidi, škrob, karagenan, ksantan, tekstura, barva, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[I. Lojevec]
Leto izida:2014
Št. strani:X, 50 f.
PID:20.500.12556/RUL-118943 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.52:664.9.022:543.2/.9
COBISS.SI-ID:4422008 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:746
Število prenosov:78
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of different hydrocolloids on texture profile of meat emulsions : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat emulsions, additives, phosphate, hydrocolloids, starch, carrageenan, xanthan, texture, colour, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj