izpis_h1_title_alt

Sensory acceptability of chocolate with inulin
ID Golob, Terezija (Avtor), ID Mičović, Elizabeta (Avtor), ID Bertoncelj, Jasna (Avtor), ID Korošec, Mojca (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-XPV7K7VS Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:čokolada, inulin, nadomestki sladkorja, organoleptična analiza, organoleptične lastnosti, senzorična analiza, chocolate, inulin, sensory analysis, sensory tests, organoleptic analysis, organoleptic properties, consumer behaviour, sweetness, solubility
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2004
Št. strani:Str. 221-231
Številčenje:Vol. 83, no. 2
PID:20.500.12556/RUL-61671 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.91.002/.3:543.9
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:4165241 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2104
Število prenosov:302
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Senzorična sprejemljivost čokolade z inulinom

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj