Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Senzorična analiza: metode in preskuševalci
ID
Golob, Terezija
(
Avtor
),
ID
Korošec, Mojca
(
Avtor
),
ID
Bertoncelj, Jasna
(
Avtor
),
ID
Kropf, Urška
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-FUOOB0T5
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
senzorična analiza
,
senzorične metode
,
preskuševalci
,
preskusi razlikovanja
,
opisna analiza
,
preskus triangel
,
preskus duo - trio
,
preskus s primerjavo v parih
,
preskus A ni A
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2005
Št. strani:
Str. 55-66
Številčenje:
Let. 85, št. 1
PID:
20.500.12556/RUL-60813
UDK:
543.9
ISSN pri članku:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
4309369
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2867
Število prenosov:
332
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Sensory analysis: methods and assessors
Ključne besede:
organoleptic properties
,
organoleptic analysis
,
rheological properties quality
,
scientists
,
analytical methods
,
qualitative analysis
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj