izpis_h1_title_alt

Senzorična analiza: metode in preskuševalci
ID Golob, Terezija (Avtor), ID Korošec, Mojca (Avtor), ID Bertoncelj, Jasna (Avtor), ID Kropf, Urška (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-FUOOB0T5 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:senzorična analiza, senzorične metode, preskuševalci, preskusi razlikovanja, opisna analiza, preskus triangel, preskus duo - trio, preskus s primerjavo v parih, preskus A ni A
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2005
Št. strani:Str. 55-66
Številčenje:Let. 85, št. 1
PID:20.500.12556/RUL-60813 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:543.9
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:4309369 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2867
Število prenosov:332
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Sensory analysis: methods and assessors
Ključne besede:organoleptic properties, organoleptic analysis, rheological properties quality, scientists, analytical methods, qualitative analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj