Numbers

Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.

PhD theses (2)

  1. Mateja Lušnic Polak: Razgradnja polikloriranih bifenilov s starterskimi kulturami za izdelavo sušenih mesnin
  2. Romana Karas: Stabilnost alternativnega pigmenta razsoljenega mesa in njegova primernost za koagulate mesnih emulzij

MSc theses (2)

  1. Krista Miklavec: Vpliv antioksidantov v prehrani prašičev na kakovost in oksidacijsko obstojnost mesa
  2. Tatjana Berčič: Senzorični in prehranski parametri kakovosti sušene klobase z dodatkom probiotika in prebiotika

BSc theses (35)

  1. Viktor Kure: Vsebnost maščobnih kislin v svežih in konzerviranih morskih ribah
  2. Tanja Sraka: Vpliv surove vlaknine v prehrani kuncev slovenske linije SIKA na fizikalno-kemične in senzorične lastnosti mesa
  3. Saša Volk: Določanje selena v ribah in ribjih izdelkih na slovenskem tržišču
  4. Nataša Majcen: Določanje holesterola, oksidov holesterola in maščobnih kislin v morskih in sladkovodnih ribah
  5. Jasmina Himelrajh: Senzorična in prehranska vrednost izbranih pasteriziranih in steriliziranih gotovih jedi
  6. Gregor Tkalec: Koncepti ohranjanja konkurenčnosti za izdelke iz perutninskega mesa
  7. Irena Bernat: Vpliv skladiščenja na kakovost pasteriziranih ohlajenih jedi
  8. Ajda Šalej: Stabilnost jogurtovega solatnega preliva
  9. Suzana Uršič: Stabilnost pakiranih ohlajenih delikatesnih solat različne sestave
  10. Tjaša Blaznik: Vpliv zgoščevalcev na reološke lastnosti omak v pasteriziranih ohlajenih gotovih jedeh
  11. Urška Kodelja: Značilnosti regije pri trženju živilskih proizvodov - primer Vipavske doline
  12. Polona Hribar: Razvoj analitske metode za določanje vsebnosti polikloriranih bifenilov v divjačinskem mesu različnih lokacij
  13. Ana Penko: Vpliv dodanega koencima Q10 v krmo piščancev na njegovo vsebnost v mesu
  14. Tatjana Rojc: Vpliv pakiranja in skladiščenja na kakovost sendvičev
  15. Marjanca Vidmar: Določanje selena v mesu in mesnih izdelkih slovenskega porekla
  16. Marjeta Rogina: Prekmurska gibanica in vino
  17. Suzana Keser: Vpliv informacije o blagovni znamki in sistemu reje kokoši na potrošnikovo senzorično vrednotenje jajc
  18. Jasmina Passero: Tradicija in razvoj vinogradništva in vinarstva v Prekmurju
  19. Marjetka Kreševec: Ohranjanje kakovosti ocvrtega piščančjega mesa
  20. Maja Koren: Razvoj funkcionalnega mesnega izdelka - jetrne paštete s koencimom Q10
  21. Petra Klinc: Sestava jedilnikov za nosečnice
  22. David Lesar: Tehnologija in kakovost suhih domačih klobas na Slovenskem
  23. Monika Logar: Prehranske navade starostnikov in kakovost jedi v domu za starejše občane
  24. Jure Renko: Primerjava senzoričnih in fizikalno-kemijskih lastnosti gojenih in prostoživečih brancinov (Dicentrarchus labrax)
  25. Jerca Jerman: Odnos slovenskih potrošnikov do zaščitnega znaka zajamčena tradicionalna posebnost na primeru prekmurske gibanice in idrijskih žlikrofov
  26. Mateja Vovk: Vpliv zgoščevalcev na reološko stabilnost kremnih pasteriziranih omak
  27. Mateja Torjan: Senzorična sprejemljivost kranjske klobase z manj nitritne in kuhinjske soli
  28. Amadeja Rožman: Vpliv zmanjšanja vsebnosti in zamenjave nitritne soli na kakovost prekajenih šunk
  29. Jana Anzeljc: Sprejemljivost čuftov v paradižnikovi omaki z manj soli
  30. Elizabeta Flere: Kakovost jajčnih krem z zmanjšanim deležem sladkorja in rumenjaka
  31. Tanja Žbogar: Vpliv prekinjene hladne verige na senzorične lastnosti in obstojnost ohlajenih gotovih jedi
  32. Mojca Primožič: Sprejemljivost mesne emulzije z manj soli in natrija
  33. Antonija Zajc: Določanje živega srebra v različnih vrstah svežih in konzerviranih rib na slovenskem tržišču
  34. Darja Janežič: Vpliv naravnih začimb in začimbnih ekstraktov na parametre kakovosti pasteriziranih gotovih jedi
  35. Lidija Lah: Vsebnost maščob in maščobnokislinska sestava mesa kuncev različnih pasemskih linij, spolov in starosti

Other documents (8)

  1. Lea Demšar, Tomaž Polak: Tehnologije mesa in mesnin I
  2. Božidar Žlender, Tomaž Polak, Dajana Špacapan, Darko Andronikov, Lea Demšar: Influence of raw matter origin and production period on fatty acid composition of dry-cured hams
  3. Špela Malovrh, Katarina Hriberšek, Dušan Terčič, Marko Volk, Božidar Žlender, Tomaž Polak, Antonija Holcman: Sensory traits of capon meat in three chicken genotypes
  4. Milko Lebarič, Tomaž Polak, Božidar Žlender, Lea Demšar: Dinamika procesov zorenja v različnih mišicah goved
  5. Mateja Lušnic Polak, Tomaž Polak, Lea Demšar, Anton Absec, Stanislava Kirinčič, Brigita Kozolc, Božidar Žlender: Degradation of PCBs in a frankfurter-type meat emulsion
  6. Monika Marin, Tomaž Polak, Lea Demšar, Božidar Žlender: Variations in the fatty acid composition and nutritional value of Adriatic sardine (Sardina pilchardus Walb.) through the fishing season
  7. Gregor Arh, Simona Fras, Tomaž Polak, Božidar Žlender, Marjan Veber, Matevž Pompe: Modification of method for the determination of organochlorine pesticides in meat samples
  8. Marjeta Žemva, Tomaž Polak, Lea Demšar, Sergeja Vidakovič, Božidar Žlender: Vpliv sestave krme in spola prašičev na kakovost sušenih vratin