Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Številke
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Doktorska dela (1)
Jasna Bertoncelj:
Identifikacija in vsebnost nekaterih antioksidantov v slovenskem medu
Magistrska dela (10)
Aleksandra Švigelj:
Vpliv medu na antioksidativne lastnosti čaja
Tjaša Vede:
Izdelava in validacija slikovnega gradiva za določanje vnosa živil
Petra Nemec:
Primerjava izbranih funkcij spletnih strani za prehrano in živilstvo
Anja Gaber:
Oblikovanje in evalvacija prehranskega profila brezglutenskih živil
Tina Benigar:
Uporaba prehranskega profiliranja za omejitev oglaševanja nezdrave hrane otrokom
Vid Vičič:
Analiza dejanskega vnosa energije in makrohranil ter prehranskega statusa pacientov v bolnišnični oskrbi
Tjaša Štaudohar:
Karakterizacija slovenskega matičnega mlečka
Sendi Lešnjak:
Vrednotenje prehrane v vrtcu s kemijsko analizo in spletnim orodjem
Tina Zidar:
Prehranska vlaknina v modelnih celodnevnih obrokih
Špelca Nagode:
Vpliv zaslajevanja ajde na vsebnost fitinske kisline
Diplomska dela (10)
Sara Vajdič:
Vsebnost makrohranil v celodnevni prehrani srednješolcev
Alja Knego:
Vpliv pogojev skladiščenja na vsebnost HMF v medu
Tea Gajšek Kodrič:
Hranilna in energijska vrednost jagnječjega mesa
Urška Kočevar:
Vpliv temperature in časa segrevanja na nekatere fizikalnokemijske lastnosti medu
Urban Majcen:
Prehranske navade zaposlenih in promocija zdravja v malem modelnem podjetju
Mateja Torjan:
Senzorična sprejemljivost kranjske klobase z manj nitritne in kuhinjske soli
Tina Thaler:
Prehranska vlaknina kot funkcionalni dodatek živilom
Tina Smolič:
Vsebnost prehranske vlaknine v živilih rastlinskega izvora
Mateja Gaber Žveplan:
Antioksidativna učinkovitost slovenskega medu v povezavi z nekaterimi fizikalno-kemijskimi parametri
Doris Šumiga:
Hranilna vrednost surove in toplotno obdelane zelenjave in sadja slovenskega porekla
Druga dela (10)
Barbara Koroušić-Seljak, Eva Valenčič, Hristo Hristov, Maša Hribar, Živa Lavriša, Anita Kušar, Katja Žmitek, Sanja Krušič, Matej Gregorič, Urška Blaznik, Blaž Ferjančič, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Igor Pravst:
Inadequate intake of dietary fibre in adolescents, adults, and elderlies
Urška Kropf, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Marijan Nečemer, Peter Kump, Nives Ogrinc, Terezija Golob:
Geographical origin of Slovenian multifloral and forest honey
Terezija Golob, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec:
Pomen prehranske vlaknine v prehrani človeka
Jasna Bertoncelj:
Antioksidativna učinkovitost slovenskega medu
Mojca Korošec, Jasna Bertoncelj, Urška Kropf, Terezija Golob:
Oblikovanje baze podatkov o slovenskem medu
Terezija Golob, Mojca Korošec, Jasna Bertoncelj, Urška Kropf:
Senzorična analiza: metode in preskuševalci
Terezija Golob, Elizabeta Mičović, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec:
Sensory acceptability of chocolate with inulin
Anamarija Plestenjak, Terezija Golob, Jasna Bertoncelj:
Kakšen je slovenski med?
Varineja Drašler, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Tanja Pajk Žontar, Nataša Poklar Ulrih, Blaž Cigić:
Difference in the attitude of students and employees of the University of Ljubljana towards work from home and online education
Saša Piskernik, Jasna Bertoncelj, Tanja Pajk Žontar:
Vaje pri predmetu Osnove prehrane